Gå til navigasjon Gå til hovedinnhold Gå til bunnområdet

Aktuelt

Brannforebygging og Eltilsyn

Brann- og redningsvesenet i Trøndelag rykket i 2020 ut til 186 branner og branntilløp på komfyren. I hovedsak tørrkokinger. En komfyrvakt kan løse problemet og bidra til å redde liv og verdier.

Helikopteraktivitet sommer og høst 2020

For å sikre at strømnettet fungerer til enhver tid er Tensio avhengig av å inspisere strømnettet. I sommer og tidlig høst vil det derfor bli helikopterflyving i lav høyde en rekke steder i Trøndelag.

Norge - et av verdens billigste ladeland

Nordmenn og turister i Norge er vant med at det meste som skal kjøpes i Norge er blant «verdens dyreste». Men på ett område skiller vi oss ut: strømbruk og elbil-lading.

Bli kjent med Tensio-tvillingene Elise og Elinor

Tensio har ansatt to tvillinger og bortsett fra hårfarge er de veldig like i både væremåte og kunnskap. Begge er også veldig serviceinnstilt og er klar for å veilede kundene våre døgnet og året rundt.

Trefelling livsfare

Våren er tid for å rydde i hagen eller på eiendommen. De som skal felle trær eller rydde skog i nærheten av linjer oppfordres alltid å ta kontakt med Tensio først.

Strøm til hele Norge

Tensio er ett av flere nettselskap som har ansvaret for å bygge ut, drifte, vedlikeholde og fornye strømnettet i Norge slik at du får strøm til det du trenger, når du trenger det.

Enighet om nytt midt-norsk nettkonsern

Styrene i NTE og TrønderEnergi er enige om å etablere et felles midt-norsk nettkonsern, som blir Norges nest største nettselskap. KLP er i dag eier i TrønderEnergi Nett og blir også eier i det nye nettkonsernet.