Bli kjent med Tensio-tvillingene Elise og Elinor

Tensio har ansatt to tvillinger og bortsett fra hårfarge er de veldig like i både væremåte og kunnskap. Begge er også veldig serviceinnstilt og er klar for å veilede kundene våre døgnet og året rundt. 

Elise2

Elise

Elise har ansvar for å hjelpe kunder med spørsmål knyttet til strømnettet i gamle Sør-Trøndelag. Du finner henne på nettsiden https://ts.tensio.no/, som hun betjener fra kontoret i Trondheim.

Hun får flest spørsmål om strømbrudd og feilsituasjoner, men kan også svare på generelle spørsmål om trefelling, faktura, HAN-port, flytting og nettleie. Elise er under opplæring, og håper derfor at kundene har forståelse for at hun ikke kan svare på alt med en gang. 

 

 

Elinor2

Elinor

Elinor har ansvar for å svare på spørsmål knyttet til strømnettet i gamle Nord-Trøndelag. Du finner henne på nettsiden https://tn.tensio.no/, som hun betjener fra sitt kontor på Steinkjer. 

Hun får flest spørsmål om strømbrudd, men kan også svare på generelle spørsmål om faktura, nettleie, byggestrøm og om strømmåleren for å nevne noe. Elinor er under opplæring, så hun ønsker at kundene har litt ekstra forståelse i opplæringsperioden.
 

 

Hva kan Elise og Elinor hjelpe deg med?  

Begge kan i utgangspunktet svare deg på de fleste vanlige spørsmål. De er i kontinuerlig trening og blir smartere av at mange stiller spørsmål til dem. Dette betyr at kompetansen deres kan være litt ulik, men vi skal passe på at de snakker sammen, slik at vi sikrer kompetanseoverføring på tvers. 

Elise og Elinor er ikke en erstatning for våre dyktige kundebehandlere, men skal bidra til at våre kunder har en mulighet til å få et raskt svar og et kontaktpunkt til alle døgnets timer. Har de ikke et godt svar på ditt spørsmål, gir de deg muligheten til å chatte med en kundebehandler eller å sende inn en henvendelse til vårt kundesenter.

Hvordan skal du kommunisere med tvillingene?

Du kan skrive på akkurat samme måte, som når du skriver til et menneske. Men du kan også skrive tema, for eksempel "flytting" eller "faktura", så vil de foreslå hva som kan være relevant. Tvillingen blir smartere av data fra alle kunder som henvender seg. Dersom flere har spurt om det samme som deg tidligere, er det større sannsynlighet for at Elise og Elinor kan svare deg. 

Husk at du ikke skal dele personlige opplysninger med tvillingene våre.